la botiga de Montglat plena el dia de la inauguració

Tradició

Data del 1969 quan els fundadors de Gelats Soler, Albert Soler i Pilar Miquel, arriben a Badalona amb la idea de difondre i ensenyar el seu ofici.

En primer lloc, donen vida a l’actual Gelateria Can Soler del carrer Francesc Layret, on fabricaven orxata i granissats, després d’uns anys, la resposta positiva dels veïns conduïa a Gelats Can Soler a obrir un nou establiment al concorregut carrer de Mar.

El novembre de 2016 vam obrir la darrera botiga a Montgat dins el Mercat de Montgat.

Generacions

Tres generacions fa que dediquem el nostre treball a l’elaboració gelats, orxates, torrons i dolços.

La història de casa nostra comença amb els dos avis, patern i matern. L’avi Miquel provenia d’Alacant on es dedicava al torró i al gelat, i l’avi Soler treballava per empreses de Sevilla i Xixona com a mestre torroner i gelater.

La nostra història és com la de tants espanyols. Del poble natal vam emigrar a ciutat a fer fortuna, i és així com arribàrem a Badalona

Actualment continuem oferint-vos tots els nostres productes fets amb cura i dedicació al nostre obrador Artesans Soler de Badalona.

Qualitat

Gelats Soler és sinònim de qualitat, d’interès per tot el que pertany al món de la gastronomia i que dóna pas a conèixer i, per tant experimentar, amb noves combinacions per a poder acostar-nos a vosaltres amb responsabilitat i gaudi.

En el nostre obrador Artesans Soler elaborem diàriament, gelats, orxates, granissats, gelats amb pal, entre d’altres. I quan és temporada, panellets i torrons a la nostra fàbrica Turrones Artesanos de Xixona.

A Gelats soler creiem en la veritat dels productes que utilitzem, en la seva originalitat i en la seva naturalitat, tenint un respecte màxim a l’hora d’incorporar-los en les nostres creacions per tal de mantenir tot allò que ens vol oferir aquell ingredient.

Menú